Skip to content

Date archive for: april 2016

En hane kvar till rätt hem! <3 *Tingad*

Vi har som det ser ut just nu en hane kvar till salu, vem av killarna är inte bestämt än! Säljes till endast till rätt hem! Vi tror på mycket motor i dessa valpar som passar de flesta hundsporter.
Redan mycket busiga och kampglada 💕😋 leveransklara 14/5 💕
Vid intresse kontakta oss på kennel@nordicpaws.se

Granngården

Nu när vi haft våra valpkullar och ju såklart maten gått åt snabbare än snabbt, och många gånger har vi fått dragit till med att åka till en fysisk butik. Jätteskönt då är att ha Granngården relativt nära hemmet och deras sortiment är ju verkligen inget att klaga på. Vi införskaffade oss Mush valpköttbullar där till våra två kullar. Vi blandade den maten med torrfoder och vi var mycket nöjda med det.
Anledningen till Granngården när vi väljer fysisk butik är enkel, vi vet att dom har just de färskfodret inne, det ligger nära oss och det är en trevlig butik, finns mycket olika saker, för alla djur ink hästar och lantbruksdjur och då vi är fårägare så är även det behövligt att ha i närheten.
Fly äter dessutom Mush som lunch, Fox och Qase får det på heltid nu och våra valpkullar har ätit det också.
En annan sak som är roligt med fysiska butiker är ju att det blir bra miljöträning för valpar och unghundar samt tant. Tant Fly gjorde även succé och gick rakt in i en prisskylt, haha!
Granngårdens hundfoder

grann212895294_10153106283114159_1012635234_n

grann

 

Ett år med får igen!

Nu har våra fina valpar öppnat ögonen och fler bilder på dom finns på Facebook sidan Nordic Paws. Finns eventuellt en hane kvar till rätt hem. Dom blev två veckor i lördags! :)
Annars har vi blivit med får igen äntligen, tidigare än vad vår plan egentligen var, men fåren är verkligen superfina och bra träningsdjur.
Snooze och Fly följde med första titten för att sättas igång lite försiktigt och Fox fick även hon titta lite närmare, väldigt spännande tyckte hon och vi ser fram emot en sommar med igångsättande av henne, om bara kravlöst! :)
Av en slump kom även Border Colliehanen Cefn Golau Oz in i våra liv igen, våra vägar har korsats tidigare, år 2013. Han var sig lik fortfarande, stabil och snäll! Han kommer att bo hos en kompis som vår foderhund.
Mer information om honom och vår nuvarande kull finns på www.nordicpaws.se

SPI_3084
Snooze
SPI_3160
Fly
SPI_3312
Fox
SPI_2985
Oz
SPI_2895
Oz