Skip to content

Elvaårsdagen…

I lördags skulle finaste och absolut snällaste brunbjörnen Whisky fylla 11 år, saknaden är enormt stor. Det känns inte riktigt på riktigt än att han gick bort förra fredagen.
Han har varit sjuk mer eller mindre ganska länge, men blodprover och kissprover har sett normala ut. Han har inte orkat gå långa promenader utan att rossla massor. Visade sig att han fått ett litet blåsljud på hjärtat. Så vi anpassade hans promenader ännu mer.
Så även om det pågått ett tag, och att vi varit regelbundet hos veterinären i nästan ett års tid, så gick det nu väldigt snabbt på slutet och han blev snabbt insjunken och var blockhalt från en dag till en annan, utan att något hade hänt, han hade inte ens varit lös på promenad eller ens på tomten. Han fick smärtstillande, men fick blodig diarré så fick avsluta kuren snabbt och han blev sämre i benet igen. Troligen cancer av något slag med tanke på rasen, jättesorgligt och jättejobbigt efter så många år tillsammans, en lång och krokig väg men många udda beteenden, och sno mat, och simma tills man typ fick hoppa i efter honom, till att bli en fantastisk och viktig hund i flocken och bland valparna!

Han saknas verkligen här hemma, han var en trygghet för oss alla! 

whisky

Published inVardag

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *