Skip to content

Lördag på Sthlms Hundmässa!

Vi, som så otroligt många fler, befann oss idag i vanlig ordning på Stockholms hundmässa i Älvsjö.
Känns nästan som ett litet rekord i folkmassa, eller så var vi där i helt fel(?) tid. Vi såg inte mycket av sakerna i montrarna, så vi ägnade tiden till att träffa folk istället och ställa ut Sally.
Vi hade anmält Sally till unghundsklass då hon är 23 månader nu. På det stora hela är vi ändå nöjda med excellent, CK och reserv CACIB. Sally är en fantastisk fin och grov tik, att hon dessutom är trevlig och finner sig i nya situationer snabbt gör henne till en otroligt fin hund. Bild på hennes kritiklapp finns nedan, det är väl inte heller något att klaga på.

Vi gled även runt och träffade massa vänner och bekanta, bland annat Sandra med Snooze son Wixit som fyller 2 år i januari och även Lilly och Tobias med Snooze son Tips som fyller 1 år i april! Två trevliga pojkar!
Utöver fina valpköpare så passade vi på att hälsa på våra sponsorer VetZoo och Dogman, som båda hade montrar på mässan i år. VetZoo hade en kö utan dess like, jättekul att se! Så har ni vägarna förbi mässan imorgon, kika förbi där, dom hade mycket rolig goodiebag.

Imorgon är blir det en tidig och kortare tur bara för att införskaffa det lilla som vi är i behov av, eller som vi tycker att vi behöver, mer om det imorgon.

Sally

sally2

Okami
Okami
Sallys kritik

 

Hattai
Hattai
tips
Tips
wixit
Wixit

Youtubeklipp på Sally!

Published inVardag

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *