Skip to content

Fantastiska valpar! 

Åh, vi har levt i en liten trött lyckobubbla sen valparna kom! Två snabba smidiga valpningar med fler valpar än vi trott i båda kullarna!

Peaq fick åtta valpar, fyra av varje kön. Snooze fick sex valpar med den fina fördelningen fyra tikar och två hanar. Båda tikarna har skött de allra mesta själva och vi har väl bara mest varit i vägen enligt dom men man vill ju vara till hands också såklart!

Peaqs valpar är nu 12 dagar och Snooze 10 dagar.
Vi har inte tingat iväg någon ännu och vi bävar lite för de momentet. Hur vi än gör räcker vi inte till med Snooze bebisar. Många fina hem erbjuds, fler än vad det finns valpar. Vi kan heller inte bestämma oss för om vi ska spara en valp eller en varsin…
Ifrån Peaqs valpar har vi lite samma problem, att vi inte vet om vi ska spara en stor hane och lilla lilla Lilly-Ann, hon som är hälften av sina syskons storlek. Men vi tror att det bara blir en hane. Lilly-Ann kommer klara sig alldeles utmärkt i ett eget hem då det inte är något konstigt med henne mer än att hon är så förbaskat liten och söt!

Om ca 3 veckor får vi även reda på om Blomma är dräktig med Emenems Filur också. Då kommer ännu ett beslut, oavsett vad det visar då vi inte vill spara hur många valpar som helst detta år! :)
SPI_8658

Published inVardag

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *