Skip to content

Granngården

Nu när vi haft våra valpkullar och ju såklart maten gått åt snabbare än snabbt, och många gånger har vi fått dragit till med att åka till en fysisk butik. Jätteskönt då är att ha Granngården relativt nära hemmet och deras sortiment är ju verkligen inget att klaga på. Vi införskaffade oss Mush valpköttbullar där till våra två kullar. Vi blandade den maten med torrfoder och vi var mycket nöjda med det.
Anledningen till Granngården när vi väljer fysisk butik är enkel, vi vet att dom har just de färskfodret inne, det ligger nära oss och det är en trevlig butik, finns mycket olika saker, för alla djur ink hästar och lantbruksdjur och då vi är fårägare så är även det behövligt att ha i närheten.
Fly äter dessutom Mush som lunch, Fox och Qase får det på heltid nu och våra valpkullar har ätit det också.
En annan sak som är roligt med fysiska butiker är ju att det blir bra miljöträning för valpar och unghundar samt tant. Tant Fly gjorde även succé och gick rakt in i en prisskylt, haha!
Granngårdens hundfoder

grann212895294_10153106283114159_1012635234_n

grann

 

Published inVardag

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *