Skip to content

BOSCH Zoo’s ProAnimal

För ett tag sedan letade vi efter en dammsugare till vårt hem. Vi hade sen tidigare en trogen trotjänare som blivit runtsläpad i några år. Han, som var döpt till Mårten, hade både tappat ett hjul och kunde inte hålla fast i röret längre. Men den var så pass bra att vi fortfarande krampaktigt höll kvar i honom.
Vi frågade om tips på en bra dammsugare för ett hem med fällande stora hundar. Vår Mårtens modell fanns nämligen inte längre på marknaden, så en likadan var uteslutet.
Vi blev gång på gång tipsade om BOSCH Zoo’s Pro Animal. Det lät ju väldigt passande och vi läste vidare om den dammsugaren. Nu har vi en fin röd hemma, många roliga tillbehör som gör dammsugandet faktiskt lite roligt!
Allting blir så rent om man använder rätt munstycken på rätt saker! Vi insåg ganska så snabbt att Mårten har gjort sitt och in kommer nya Bosch, som ännu inte blivit döpt. Det måste vi ordna…
Den har som en super turbo funktion med ett av munstyckena, låter som ett monster när den har just de munstycket, men jäklar vad den suger! (på ett bra sätt alltså!)
Sen finns det superbra munstycke för soffa och mattor, själva dammsugaren luktar dessutom gott när den arbetar. Snabbt går det och den glider lätt fram på golvet, åker inte fram och tillbaka och in i väggar osv utan den är följsam!

Nu har vi provat *den* (inget namn ännu) i ett bra tag, och ja den har allt vi letat efter, rekommenderar varmt till hund och djurägare över lag och man behöver inte ha huset fullt heller för den delen, skön dammsugare med många funktioner helt enkelt! Även bilen fixade den galant att dammsuga!

Published inVardag

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *