Skip to content

Laser, vibrationsplatta och oljor

Igår kväll åkte vi till Eva Hall på Tyresö Hundmassage för att kolla in laserbehandling framförallt.
Det är Fly som är stel, hon visar aldrig smärta och därav svårt att veta vart hon egentligen har ont. Men det lär ju vara någonstans. För någon helg sen så sprang Fly rakt in i ett träd i hög hastighet, riktigt läskig händelse. Hon stångade trädet och bakdelen flög upp.
Igår fick hon första behandling med laser och även oljor i pälsen för avslappning bland annat. Vi kommer nu att göra detta en gång i veckan i en månad och sen utvärdera.
Eva gör, förutom behandling på hund även behandling på människor. Jag som haft problem med foten i över 8 år och avlastar och blir skev i kompensationen för foten fick också prova laserbehandling, riktigt konstig stickande känsla och under min behandling kom Fly och la sig tätt intill. Efter lasern och fått mer specifik plats på inflammationen i foten så blev det heta oljor med smärtstillande och antiinflammatoriskt.
S ska prova laser på sitt knä också och det märks att vi har varit och är hårt arbetande som sliter på våra kroppar. Måste bli bättre på att ta hand om dom också!

Published inVardag

One Comment

  1. Det där skulle ja vilja prova på Tävas beaktas, ända sen hon bröt klon på yttertån så har hon vart stel i hela tassen. Undra vart det finns närmast mig (bor i Götene)

    Vill även säga att vi är tillbaka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *