Skip to content

Semester

Vallning och drag, det bestod gårdagen och så många andra dagar av just nu.
Dragträningen är något vi äntligen återupptagit på allvar, varje till varannan dag körs nu Diesel och Keep en 3,7 km runda, med undantag för igår då vi körde närmare 1 mil.
Just nu är det ju inte riktigt dragsäsong pga värmen och luftfuktigheten, men vi valde att gå upp kl 06:00 när det fortfarande var kyligt och köra milen.
Keep har verkligen visat sig passa till detta och då han är en riktig högenergi hund i vardagen och träning så känns det som ett bra komplement till övrig träning. 40 km/ h som maxhastighet har vi än sålänge, och då kör vi på ojämna åkervägar, inte ens grus alltså, så… Lite läskigt är det!

I övrigt så hade vi klövklippardag igår med vallning före, egentligen skulle vi försöka klippa i 25:an också, men det fungerar inte med vanlig trimmer, måste ha något mer effektivt till den, gräset är alldeles för högt, men i stora hagen har en maskin putsat till fin höjd!

Snooze höglöper och vi har Keep och avelshanen Oz, tur sånt inte märks när man vallar. Men efter vallningen, utanför hagen, hade Snooze tid att flirta med Oz, till hans stora lycka! 😉

Nästa vecka ser det ut som att det blir en tripp till Skåne! Det känns jätteskoj även om man vet hur jäkla långt det är att åka! Vägen som aldrig tar slut! Vi hoppas på många nya vallningserfarenheter och upplevelser!

Mer info om Oz finns på vår hemsida nordicpaws.se, vi har även BC – valpplaner för våren 2017.
Lite beroende på hur tikarna löper och att allt ser bra ut fortfarande! :)

SPI_7222

SPI_7235

SPI_7265

SPI_7270

SPI_7272

SPI_7306

SPI_7393

SPI_7513

SPI_7525

SPI_7559

SPI_7576

SPI_7589

SPI_7591

Published inVardag

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *