Skip to content

1-årsdagarna är här!

Nu har vår Malamutekull, Peaq x Frosty, fyllt 1 år, i lördags. Ett helt år! Det känns verkligen som att tiden sprungit iväg men det har varit otroligt roligt att se dessa små björnar växa upp!
Idag fyller även Snooze x Jake kullen ett år! Vi hade en hektisk tid för ett år sen, jätterolig och jätteintressant tid!
Border Collievalparna har varit roligt att följa på annat sätt, dom har ägnat sig mycket åt hundsporter och vi har sett mycket roliga bilder och videos i lydnad, vallning, agility, trix och skydd!

År 2017 kommer bli ett spännande år! Fox har planerat in sin första tävling och det vet vi att syskon också har!

Inför hälsotester är vi alltid spända och nervösa, nu har vi ganska många att vara det över! Haha! Vi är knappast ensamma om att ha en liten klump i magen innan man fått svar från SKK. Även om det bara är en bokstav som inte påverkar hunden mer än innan man fått den… 😉 Vi har alltid röntgat ganska tidigt men försökt hålla oss till ca 1,5 års ålder. Då hinner hunden bli bra musklad också vilket vi tror är bra.
Niqo är den enda som inte hållits till det och blir 5 år i april och ska röntgas i år. Anledning vet vi inte, det har bara inte blivit av.

peaqqase

Published inVardag

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *