Skip to content

Ett mysigt ultraljud och ett annat ultraljud

Igår var vi på ultraljud med Snooze för att kunna konstatera dräktighet, egentligen har vi redan sett att hennes mage blivit annorlunda formad och faktiskt även större redan.
Men det är alltid mysigt att göra dessa ultraljud och bra att få bekräftat att man snart måste lägga om vardagen i några veckor framåt! Snooze älskade situationen igår med många människor i de lilla rummet, alla tittar och klappar på henne! Hon visade gladeligen upp sina små valpar!

Efter Snooze var det dags för Whisky, han har varit lite annorlunda på senaste tiden, dessutom poppat upp lite knölar här och var. Inget konstigt hittades på ultraljudet, och för någon månad sen tog han blodprov, även det oförskämt bra för åldern, så det blir en liten vidareutredning på honom, han är trots allt gammal och han är en Flatcoated Retriever, inte den ras som är känd för att bli jättegammal. Så det gäller att vara uppmärksam. Vi hoppas att allt är bra med honom, men han dricker lite för mycket.

ultraljud

Published inVardag