Skip to content

Utställning

I söndags var det utställningsdags för vår fodertik, Nordic Paws Mount Sally.
Denna dagen hade vi råkat dubbelboka oss och vi skulle befinna oss på lydnadstävling på Värmdö samtidigt på utställning i Märsta. Efter mycket funderande så fick vi tips från Cahppes att fråga Ann Lundgren, en annan Malamuteuppfödare om hon ville, kunde och orkade ställa även Sally om fodervärden kunde ta henne till platsen. Roligt nog ville alla ställa upp och Sally fick bli utställd! Dessutom säkerligen mycket proffsigare än om vi skulle ställa själva! Nu var det Anns kompis som ställde, men även hon var ju en bra handler! Tacksamma för alla som hjälptes åt med det!

Sally fick excellent, CK och blev BIM och BIR blev Anns egna fina Maddox – C.I.B Nord uch NO V-14, NORD V-14, SE V-14 Cahppes Black Snowflake. Fin hane det där!

Nu blir det ett par till utställningar och sedan förhoppningsvis ett dragprov till vintern för Sally! Fin och trevlig tik som fått många fina ord om sig sen utställningen, både om temperament och utseende, det är trevligt att höra!

Published inVardag

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *