Skip to content

Leka fram träning

Vi har ju den fantastiskt söta valpen Happy kvar från Snooze och Yodas kull som föddes 20 april i år. Hon är nu runt 4 månader och väldigt energisk!
Vi har inte gjort speciellt mycket mer än lekt och varit ute och utforskat. Happy är en valp med huvudet på skaft och väldigt alert på att hålla koll på en. En egenskap vi verkligen gillar, Fox är likadan. Tack Snooze för två fantastiska valpar helt enkelt!
Följsamhet har vi inte lagt mer tid på en att verkligen bara spontant belöna vänster sida. Sen började vi med ett annat projekt, låsta framben i någon form av fjärr, jättekul att testa något man aldrig gjort förut! Ungefär där vi är med Fox vittring också, har aldrig tränat det tidigare med någon hund…

Vi kanske gör oss själva en björntjänst i att inte köra ”som vanligt” med fjärren, men man vill ju lära sig nya saker om man kan, och ett oskrivet blad som en valp kan ju inte bli bättre, eller?

Här nedanför ska visas en film från Youtube, ser att den ibland inte kommer upp! ↓

Published inVardag