Besök hos High5

Igår var det dags för besök hos Nordic Paws Smiley och hans matte Heléne!
Vi hade planerat att åka vid kl 9 för att vara på plats till lunch ungefär, väl framme fick vi en smarrig lunch med efterrätt som räddade upp en på pågående matkoma! Jätteroligt att träffa söta Smiley, han är verkligen så mycket större än sina systrar, en vänlig och gullig kille!
Träning stod på schemat och först ut var Fox att påbörja vittringen, och sen fick vi en bra plan till inkallning med ställande. Keep körde apporteringsdirigeringen och vi nosade på allmänhet i alla moment i klass 2 igår.
Blomma körde igenom lite moment tävlingsmässigt och uppdelat, lite roligt är att Blomma är släkt med Helénes Tarzan, och vi har släkten till Smiley, så lite släktträff blev det.
Snooze och Fox låg på gräsmattan och vilade mest hela dagen förutom vid deras egen träning. Mycket glad över att det fungerar så bra och att dom slappnar av oavsett vad som händer runtomkring…
Förutom vår egen träning fick vi även se fina Tarzan köra apporteringsdirigeringen, vittringen och rutan, mycket roligt och givande att se, och då kunna få målbilder för sig själv. Det är viktigt tycker vi i all träning, veta vad man vill komma fram till.

Jättegivande dag och jättejättetack till Heléne för inbjudan! Syskonen Rey, Happy och Smiley skiljer sig utseendemässigt en hel del, men spralligheten finns i dom alla, Smiley är till utseendet mer lik pappa Yoda i ögonen och hela uttrycket, Rey och Smiley har samma typ av kroppsbyggnad medan lilla biffiga tjockis-Happy är mer kvadratisk.

IMG_8707.JPG

IMG_8675.JPG

IMG_3786

IMG_3783

IMG_3792

IMG_3798

IMG_8715.JPG

IMG_8733.JPG

Leave a Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *