Fixa grönt kort

Igår påbörjade vi en Grönt kort kurs, en kurs man behöver gå för att få tävla i drag!
Vi har ju tränat drag i många år nu, enda sen Diesel var träningsbar i det, i motionssyfte och dränera energi men har aldrig tävlat i det, låter faktiskt lite skrämmande, hört många skräckexempel med att hundar biter i omkörningar bland annat.
Men nu har vi tränat så länge, har bra lyhörda, snabba hundar, och tänkte eventuellt testa på det på Velamsundsdraget till att börja med och se vad vi tycker..
Vi har många vänner och bekanta som tävlar och vi har blivit inspirerade. Temperaturen har börjat bli dragvänlig, även om vi kört sena kvällar och tidiga morgonar på sommaren, Keep behöver draget för sin energi. Vi har börjat köra igång med lite längre turer, hundarna verkar ha bra muskler efter bland annat sommarens all simträning och skogspromenader!

Om någon kan tipsa om bra hundsockor så tar vi tacksamt emot det! Draglinor fick vi lite tips på på kursen igår, och vi är sugna på att skaffa fler! Vi har nästan alltid skarvat med olika expandrar och linor och det börjar väl bli dags att strukturera sig även i det!

drag

2 thoughts on “Fixa grönt kort

Leave a Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *