Fox sista tävling

Fox sista tävling i lydnad klass 1 genomfördes i söndags. 
Det var en övertaggad liten räv som anlände till Nynäshamns BK. Fox har oftast väldigt jämn energinivå och med hennes energi den dagen visste vi inte hur det skulle gå. Dessutom spöregn och blöta planer, inget vi tidigare tränat i…

Men det gick kanon och Fox fick ett till första pris med 310,5 poäng, vilket innebär en halv poäng högre än förra tävlingen, med de fantastiska poängen blev det första placering och därav titeln LD1.
Nu börjar träningen för klass 2 på riktigt!
Vi var nere på BK häromdagen och testade alla klass 2 moment för att se vad hon kunde och vad som är kvar att läras in. Det som vi inte ens testade på är vittringen, vi har aldrig lärt in den förut och saknar kunskapen. Det måste vi göra en djupdykning i helt enkelt! Inkallning med ställande är också nästintill icke påbörjat, mer än själva inkallningen då såklart!

Summan av kardemumman av klass 1 är iallafall att Fox har varit otroligt jämn poängmässigt trots olika brukshundsklubbar och olika domare, och vi hoppas att vi kan hålla hennes fina driv, hennes snabbhet och hennes glädje! Fick otroligt mycket fina värmande kommentarer i söndags om hur fin hon är, att hon gjorde någons dag i att se hennes träningsglädje och följsamhet.

IMG_8544

Leave a Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *