Köldkramper och isklumpar

I helgen var det helt fantastiskt väder i Stockholm. Strålande sol och mellan -2 till -12 grader. Riktigt krispigt och dimman låg mellan varven riktigt fint över åkrarna.
Vi bor så att vi inte direkt har några stigar, eller dom kommer och går skulle man kunna säga. Vilket gjorde promenaderna riktigt besvärliga mellan varven i helgen. Vissa hundar hade mer problem än andra med köldkramp eller isbollar mellan tårna.
Det blir nog lite tassfrisering idag på jobbet, är lite delad i det, lär ju bli kallare, men samtidigt mindre is.
Utöver slädåkning så blev det lydnadsträning i korta korta frekvenser, det närmar sig tävling och man kan väl inte ligga på latsidan, även om det inte blir optimalt när hundarna håller på att frysa arslet av sig.
Mer om träningen kommer det bli senare idag, träning inför tävling. Kanske blir det ett inlägg om årets mål senare i veckan, vi är lite kluvna om vi ska skriva ut dom eller inte än.
Det kommer eventuellt även ett gästinlägg från P’s mamma och Blomma som i helgen var på årets första Talangläger i lydnad. Gissar att det skulle vara intressant att läsa lite tankar och upplevelser om det.

SPI_5579

SPI_5542

Leave a Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *