Lunas första veterinärbesök!

Idag blev det tyvärr Lunas första veterinärbesök. Alltid intressant att se hur dom tar miljön, även om det inte är det roligaste att göra.
Luna var förvånansvärt likgiltig. Hon brukar vara den som helst av allt hälsar på människor, även om hon är vår mest sansade hund när hon hälsar.
Hon gick glatt in på kliniken, stod till på vågen, längst ben i  BC-flocken med bara en vikt på 13.4 kg än sålänge.
Det kom in en skällig Dvärgschnauzer, och det märks att vi hängt för lite med småhundar, ska den vallas eller ignoreras..? Hon, liksom våra andra hundar, är ingen explosiv hund gentemot folk eller hundar vi möter. Hon stod helst upp, luktade i luften, velade om hon skulle lägga sig och valla Schnauzern, såg ju ut som ett lamm, eller om hon skulle sitta och kolla på den.
Luna gick före oss in i rummet och där fick vi vänta en stund, hon fick lite godis och sen stod hon mestadels bara rakt upp och ner och väntade.
Bäras upp på veterinärbordet var lite skakigt första sekunderna innan hon känt att det var ett stabilt bord. Likgiltig kring hanteringen, men glad i veterinären. Luna är en riktigt snäll hund!

Veterinärbesöket gjordes pga att Luna knep lite med ögat igår när vi kom in från en skogspromenad, kändes vettigt att kolla det idag då hon fortfarande knep när vi inte tittade på henne idag. En liten liten rispa på hornhinnan.

SPI_7332

Leave a Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *