Snooze ♥ Yoda

Vi hade planerat att eventuellt ta en valpkull 2017, med betoning på eventuellt på hemsidan. När vi hade bestämt oss för att mars skulle bli försent för parning, så började Snooze löpa en månad tidigare än väntat.
Anledningen för att mars skulle bli försent är för att vi vill ha tävling och träningsmöjligheter kvar 2017, vilket det blir nu när det förhoppningsvis blir valpar, och som dessutom flyttar innan midsommarafton!

Det blev ganska snabba puckar att bestämma oss på och vi vägde verkligen för och nackdelar, vi pratade med många ”stackars” människor som fick utstå vår veliga dag.
Dagen då Snooze började löpa hade vi nämligen även lydnadstävling, men den fick hon avstå och stanna i bilen på. Tråkigt då vi verkligen ville starta nya LD1!
En hane som vi kikat på redan 2015 var Vallhunden Yoda. Vi kontaktade hans ägare Karin och det visade sig att hon skulle hålla kurser i Sthlmsområdet just under höglöpet. Vi lånade med oss den vackra gentlemannen på skogspromenad och vi blev riktigt positivt överraskad på en gång!
Vi har nu spenderat några timmar med Yoda och vi är verkligen otroligt nöjda med vårt val av hane. Det är verkligen en hane som har ”det”, man blir glad av hans energi och driv! Snooze är också mer än nöjd och det var mycket kärleksbus och pussande.

Nu har det blivit tre lyckade parningar och nu är det en spännande väntan! Vi håller alla tummar och tassar vi kan dels för dräktighet och mest såklart att allt går bra!

snoozeyoda
snoozeyoda4

snoozeyoda3

snoozeyoda2
snoozeyoda6

Leave a Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *