Spånande om mål

Vi håller på att sätta upp mål för hundarna, vilket vi kommer presentera något längre fram för den som är intresserad. Mycket spännande år blir det oavsett!

Vi har svårt att göra en årsplan helt och hållet då vi fortfarande velar lite om en valpkull eller inte.
Löpet ligger troligen lite konstigt till. Om hon löper som tidigare mellanrum så blir det i mars, vilket känns tråkigt för tävlingssäsongen om man har valpar, den liksom försvinner. Vi får se helt enkelt! Vi har bara inte bestämt oss. Troligtvis är den norska bonnhundskillen som blir avgörande… Men sånna planer kan också ändras.

Japp mycket oklart, men säker på att det blir ett magiskt 2017!

2 thoughts on “Spånande om mål

  • Så otroligt roligt att ni har börjat blogga igen! Instagram är trevligt med mycket bilder, men det blir inte något sammanhang på samma sätt som en blogg 🙂 Hoppas att ni hittar tiden att fortsätta med ett blogginlägg lite då och då. Ska bli spännande att följa era planer 2017!

    • Tack så jättemycket för responsen! 😀 Satt precis och tänkte på just det, det är ju egentligen så mycket roligare att få förklaring till alla bilder. Samtidigt som det är så mycket enklare att slänga upp dom på instagram så bör det ju vara roligare att få bakgrundstext till bilderna… Hoppas att vi kan lösa det!

Leave a Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *