Igår var det dags! Debut för Fox i tävlingslydnad enbart 1 år gammal och Keep och vår debut med de nya reglerna och momenten!
Man kan väl kort och gott säga att det inte kunde gått bättre!
Fox kammar hem vinsten i sin grupp STARTKLASS B och Keep kammar hem vinsten i sin grupp STARTKLASS A.
Startklassen blev uppdelad i två grupper då det var så många anmälda.
Anledningen till att Keep tävlade Startklass var för att han har två första pris från gamla Klass 1 men hann aldrig ta sitt LP. För att de inte skulle ”gå till spillo” så behövde han starta en gång i Startklass.

Tävlingen var genom Nacka Brukshundsklubb, vår hemmaklubb. Vilket såklart var ännu roligare! Vi kom dit klockan 13 när det var dags för Klass 1 att börja och vi skulle sälja våra finfina leksaker från PSHUNDBUTIK. (Hemsidan kommer upp igen nästa vecka).
Keep började sin tävling med samling 15:00. Lång tid i bilen och får som bääade vid uppvärmningen men han lyckades släppa det väldigt bra!
Fox började med samling 17:00 och hade blivit väldigt överladdad från all väntan i bilen. Hade egentligen inga större krav eller mål för dagen då hon fortfarande är så ung.

Verkligen en rolig start på lydnadsåret, det här är ju verkligen bara början!
Vi var duktiga nog att filma också, så lagt upp filmen här, tyvärr blev inte Fox filmad från samma ställe utan från cafeterian då vi sålde leksaker samtidigt.

Leave a Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *