I söndags förmiddag var det dags för tävling igen! Roligt värre, längtat jättemycket men inte ens påbörjat vittringen därav blir det ingen klass 2 ännu. Trist och dumt, men det är som det är! En till klass 1 blev det för Fox i rent tävlingssug och en klass 1 för Keep.

Keep hade fin koncentration och bra sinnesstämning för tävling, och var taggad som vanligt inför träning och tävling.
Keep hade startnummer 3, fick en kortare kommendering på uppvärmningen och utförde sen alla moment korrekt och förvånade oss glatt i vissa moment! 292,5 poäng och ett första pris!
Fox fick startnummer 7 och fick komma ut på uppvärmning när start nr 6 var på planen, för Fox spelar det inte så stor roll om hon är med ute, sitter i bilen, får lång uppvärmning eller ingen uppvärmning alls, hon är stabil på alla möjliga förberedelsevis, än så länge kan vi väl tillägga också. Man vet ju aldrig hur saker och ting utvecklas längs vägen.

Vi har påbörjat att träna om fotgåendet lite då hon trängt något otroligt, det kändes bättre på tävlingen men är inte helt klart ännu, och så mycket har vi heller inte tränat, det belönades med 8,5 poäng iallafall. Bättre än förra tävlingen iallafall!
Ställandet blev en 10:a, även det bättre än förra tävlingen. Rutan blev en 10:a, vilket förra tävlingen nollades, Apporteringen blev det också en förbättring i.
Fox poäng slutade på hela 310 poäng, vilken liten stjärn-räv. Mycket fina ord från domaren och publik också för den delen, stolt över fina hunden!

Nu måste vi ta tag i vittringen så vi kan spurta vidare allihopa!

SPI_1480

Leave a Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *