Träningstävling

I söndags var det premiär för oss med de nya reglerna och momenten på en träningstävling!
Det var vår klubb Nacka BK som anordnade för sina medlemmar i ett ridhus. Jätteroligt att få prova på och i Startklass fick Fox och Keep testa på ett tävlingsmässigt sätt. Man fick inga ”betyg” på momenten utan det var kommendering, publik och belöningsmöjligheter!
För första gången var det otroligt nervöst, egentligen inget svar på varför, under tävlingarna 2016 fanns inte nervositeten men plötsligt infann sig den känslan. Dumt. Första gången med Fox, kan ha varit det, eller att man inte har koll på allt nytt även om man läst på! Men det påverkade inte räven iallafall, alltid något!
Keep klarade hela apporteringen även om det inte är hans starka moment, han gjorde om första gången då det blev lite slarv i upptaget i ridhusunderlaget men andra gången satt det bättre.
Snooze fick gå in efter träningstävlingen och checka ridhuset, det är ändå en miljö man kan tänka är svår, men Snooze gör som Snooze alltid gör, bryr sig inte utan vill hellre leka. Men då har hon iallafall sett ett stort ridhus!

Vi hoppas att detta kan bli ett spännande år i lydnaden.
SPI_1327

Leave a Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *