Utställning i stoxa

Långhelg igen, tyvärr fylld med förkylning och feber, så fruktansvärt tråkigt då vi hade en väldigt spännande och intressant plan gällande fårvallning, nu kom vi inte iväg på det, men har förhoppningsvis lyckats skjuta upp denna upplevelse till om några veckor! Mer om det då!

Lördagen pallrades iväg till STOXA nationella hundutställning i Märsta.
Vägen dit däremot, sent ute i tidsplanering, poliskontroll vid Arlanda som vi som tur var slapp stanna vid, då vi hade 7 minuter tillgodo enligt GPSen till tävlingsplatsen. Då återstod parkering och gå till utställningsplatsen.
Men lyckades även hamna bakom en cykeltävling, vad är oddsen på det?
Alaskan Malamute var först ut i ring 10 så vi behövde verkligen vara på plats klockan 09:00 senast. Snälla kennel Cahppes hade även skrivit ut vår nummerlapp, så behövde få tag på den innan det var vår tur i ringen.
Men! Vi hann, 08:58 stod vi vid ringen! Tur att Sally är så stabil och snäll att hon bara finner sig i sånna här miljöer och situationer.

Härlig pratstund med Malamutefolk innan vi styrde hemåt igen.
Resultatet blev Excellent på utställningen. Vi är inte så bra på utställning, och tycker väl generellt att det blir tråkigare för var gång, dumt dock när man har en väldigt fin hund! Sally lever verkligen upp till vår bild av en Malamute!

Dumt nog vallade vi hemma senare igår kväll vilket gjorde att det blev bakslag med sjukdom, och lydnadskursen för Åsa Sellidj fick bara S gå på… Dumt, istället för att ha tagit de lugnare igår och kunnat vara med idag!

Sally
Sally
Sally väntar på sin tur!
Sally hälsar på andra Malamutemänniskor