Vallning

I helgen var vi på besök ute på Färingsö för vallning. Hämt och fösning stod främst på schemat, allt från korta hämt till över 350 meter kunde väljas på, då det inte fanns någon bana i form av fålla av grindar eller ränna.
Trevligt att få komma och träna hos andra, skönt att ha hundar som är roliga att köra med, även om man såklart kan få huvudbry även på dom, men känslan i magen när man tränar hundar man litar på är fantastiskt och känslan blir så mycket roligare kring vallning.
Vi har fortfarande hoppet uppe gällande att komma med på VP, vi valde att träna som om att vi har kommit med på VP, fastän vi bara har höga reservnummer båda dagarna.
Halvsyskonen Fox och Happy är både lika och olika i vallningen. Men det som är mest spännande är att den ena har en tendens att bli tight och den andra vid, nu har väl alla någonting alltid som dom har tendenser till, men på så sätt är dom varandras motsatser.

Vi sammanfattar träningen med ett OK från vår prestation, ingen superträning men kul! Men sammanfattar arrangemanget med superkul, bra utställare och lättsam stämning från djurägaren framförallt, det gör allt mycket mer avslappnat.

Vi var ganska många på träningen och det började klockan 9 och vi var inte påväg därifrån förrän efter kl 13.